Hur hanterar jag cookies i min webbläsare?

Detta hanteras på olika sätt i olika webbläsare.

I Google Chrome går man in på inställningar -> Sekretess och Säkerhet -> Webbplatsinställningar -> Cookies och webbplatsdata, här ska översta valet vara på(blå) och de två understa ska vara av (gråa).

I Firefox går man in på inställningar -> Sekretess och Säkerhet -> Här kryssar man ur cookies, precis under finns ”spåra inte” där det nedersta alternativet ska vara ikryssat.

Microsoft Edge –  Inställningar > Sekretess och säkerhet -> Cookies inställningar ska vara ”Blockera inte cookies”. Under ”Sekretess” så står det även ”Skicka do not track-begäran”, denna ska vara av.

Safari – Klicka på Safari -> Inställningar -> Integritet och där slå av Förhindra spårning mellan webbplatser.

Obs! Webbläsarna kan ändra vart dessa inställningar ligger och vad dom heter sedan detta skrivits, så håll koll på uppdateringarna.