Jag har aldrig aktiverat något digitalt konto. Hur gör jag då?

Du aktiverar ditt digitala konto på sajten i webbläsaren. När du befinner dig på startsidan, klicka på profilsymbolen i övre högra hörnet.

Klicka på texten Aktivera konto.

Aktivera ditt konto med antingen ditt kundnummer eller med det personnummer prenumerationen står på.

Fyll i alla personuppgifter, hitta på ett lösenord och klicka på knappen Aktivera konto och logga in

Bild 1. Du aktiverar ditt digitala konto på sajten i webbläsaren. När du befinner dig på startsidan, klicka på profilsymbolen i övre högra hörnet.

Bild 2. Klicka på texten ”Aktivera konto”.

Bild 3. Aktivera ditt konto med antingen ditt kund-, person- eller företagsnummer prenumerationen står på.

Bild 4. Fyll i alla personuppgifter, hitta på ett lösenord på minst 6 tecken, klicka på knappen ”Aktivera konto och logga in”.

Följ video på hur du aktiverar ditt digitala konto